1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مصرف متعادل آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود

شروع موضوع توسط EBLIS در ‏11 آگوست 2012 در انجمن بهداشت

  1. EBLIS

    EBLIS کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,051
    تشکر شده:
    80
    جنسیت:
    مرد
    مصرف متعادل آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود



    مصرف متعادل و روزانه آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود.
    به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر سعيد حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند.
    وي با بیان اینکه مصرف روزانه 30 الی 40 گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود، افزود: آجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله E,B,C و کلسیم، فیبر، پروتئین، سلنیم، منیزیوم، امگا 3، روی و مس است که بروز برخی از سرطان ها همچون ریه، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب است.
    عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اینکه بو دادن آجیل ها موجب از دست رفتن چربی های مفید موجود در مغزها می شود گفت: توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند.
    دكتر حسيني خاطرنشان كرد: چربي موجود در انواع آجيل اشباع نشده كلسترول خون را پايين مي آورد، خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.