1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

قارچ خوراكی پایین آورنده چربی خون است

شروع موضوع توسط EBLIS در ‏11 آگوست 2012 در انجمن بهداشت

  1. EBLIS

    EBLIS کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,051
    تشکر شده:
    80
    جنسیت:
    مرد
    قارچ خوراكی پایین آورنده چربی خون است



    قارچ خوراكی ' دارای درصد بسیار كمی چربی ، كالری و مقادیر مطلوبی از لیستین - عامل پایین آورنده چربی خون - است بنابراین برای رژیم های لاغری بسیار مفید است .

    قارچ ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اكسیدان ها است كه با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد .
    قارچها از گیاهاني هستند كه به طور استثنایي كلروفیل ندارند و داراي مقدار سرشاري پروتئین هستند . پروتئین آنها از لحاظ مقدار نزدیك به گوشت است و در نتیجه قارچ ها از جمله سبزی های منحصر به فردي هستند كه به گوشت شباهت دارند.
    قارچ دارای ویتامین‌های C ، B2 ، B1 ، B12 ، B6 است كه برای محافظت از پوست ، چشـم ، بافتـهای بدن ، ماهیچه ها و سلامت بافت های بدن ، درمان كم‌خونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات بسیار مفید است .
    همچنین قارچ سرشار از یكی از انواع آنتی‌اكسیدان ‌ها یعنی 'لنتیان 'است كه خاصیت ضد سرطانی دارد .
    مصرف قارچ به علت این كه دیر هضم است براي سالمندان ، زنان حامله و مادرانی كه بچه شیر مي دهند ، مناسب نیست .
    كساني كه مبتلا به اختلال كلیه هستند باید از مصرف زیاد قارچ به دلیل پروتئین بالای آن خودداري كنند.همچنین كساني كه اختلال هاضمه و كبد ، كولیت روده و یا به ورم مفاصل مبتلا هستند نباید قارچ مصرف كنند.
    كساني كه دیابت دارند باید قارچ بخورند زیرا قارچ هیچ گونه ماده قندي ندارد.
    قارچ براي كساني كه یبوست دارند ، مفید است زیرا سلولزهاي آن به رفع یبوست در افراد كمك مي كند.
    اشخاصي كه چاق هستند می توانند قارچ را با سركه یا آب لیمو بخورند زیرا قارچ هیچ گونه ماده چربي ندارد و در نتیجه آنها را چاق نمي كند.
    معمولاً قارچ را باید فقط به صورت پخته میل كرد. چون كه قارچ ها آلوده به موادی هستند كه فقط در اثر پختن از بین می روند. ولی افراد می توانند قارچ هایی را كه در واحدهای صنعتی تولید می شوند پس از تمیز كردن وشست وشو مصرف كنند.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.