1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خواص چای سبز در كاهش وزن

شروع موضوع توسط farhad_4x در ‏11 آگوست 2012 در انجمن تغذیه

  1. farhad_4x

    farhad_4x کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,005
    تشکر شده:
    211
    جنسیت:
    مرد
    ataknaz.ir_upload_68_0.407223001337351390_taknaz_ir.jpg

    چای سبز و عصاره آن باعث افزایش سوخت كالری و چربی های ذخیره شده بدن و در نتیجه باعث كاهش وزن می شود.

    به گزارش تک ناز چای سبز و عصاره آن باعث افزایش سوخت كالری و چربی های ذخیره شده بدن و در نتیجه باعث كاهش وزن می شود.تحقیقات پیشین بر روی حیوانات نشان داده كه عصاره چای سبز باعث افزایش فرآیند «ترموجنسیز» می شود.

    این فرایند مربوط به تولید گرمای بدن است كه در اثر هضم، جذب و متابولیسم غذاها در بدن ایجاد می شود. این تحقیقات مشابه این فرآیند را بر روی انسان نیز اثبات كرده است. كافئین چای سبز همچنین باعث افزایش ۲۸ تا ۷۰درصدی «ترموجنسیز» در بدن می شود.

    وقتی كه «افیدرین» برگ به چای سبز همراه با كافئین افزوده می شود، این خاصیت دو برابر می شود.در چای سبز ماده ای به نام EGCG نیز وجود دارد كه تركیب این ماده و كافئین و افیدرین اثر بیشتری بر روی این فرآیند دارند.

    اما نكته ای كه وجود دارد این است كه مصرف چای سبز و استفاده از كپسول های آن به سرعت باعث كاهش وزن نمی شوند و باید علاوه بر مصرف اینها، از رژیم غذایی مناسب و ورزش متناوب و مداوم نیز استفاده كرد تا به نتیجه مطلوب رسید.
    ترکیبات گیاه چای
    غنچه برگ و برگ های جوان، بهترین بخش چای سبز هستند. چای حاوی کافئین، آلکالوییدهای پورین، تئوفیلین و تئوبرومین است. اما فعال ترین ترکیبات موجود در آن عبارتند از "پلی فنول ها" که بسیاری از خواص درمانی چای، ناشی از وجود آنهاست.
    اشکال موجود
    اغلب فرآورده های چای سبز به صورت برگ خشک چای عرضه می شوند. البته عصاره های تهیه شده از برگ ها و غنچه برگ آن موجود است. چای سبز حاوی 300 تا 400 پلی فنول و 50 تا 100 میلی گرم کافئین در هر لیوان است.
    فرآورده های چای سبز عاری از کافئین دارای پلی فنول های فشرده (60 تا 89 درصد کل پلی فنول ها) است.
    تهیه چای سبز از گیاه آن
    چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه شان است.
    برای تهیه چای سبز برگ ها را بخار داده، گرد می کنند و سپس آن را خشک می نمایند. ولی برای تهیه چای سیاه برگ های چای خشک شده، تخمیر شده و برشته می شوند، یعنی فرایند بیشتری روی برگ چای صورت می گیرد.
    انجام فرایند کمتر روی چای سبز، از تاثیر آنزیم ها در نابود کردن"پلی فنول ها" که عناصر ضد سرطانی چای سبز محسوب می شوند، پیشگیری می کند. پلی فنول موجود در چای سبز حتی در مقایسه با ویتامین های C و E ، آنتی اکسیدان بهتری است.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.