1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه سوپ چربی سوز

شروع موضوع توسط farhad_4x در ‏11 آگوست 2012 در انجمن تغذیه

  1. farhad_4x

    farhad_4x کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,005
    تشکر شده:
    211
    جنسیت:
    مرد
    ataknaz.ir_user_files_L128319813783.jpg
    روش تهیه سوپ چربی سوز
    ● مواد لازم
    ▪ ۴ لیتر آب
    ▪ ۴ عدد پیاز درشت خرد شده
    ▪ ۴ حبه سیر له شده
    ▪ ۴ هویج خرد شده نگینی
    ▪ ۴ عدد کدو سبز خرد شده نگینی
    ▪ ۲۰۰ گرم گل کلم خرد شده
    ▪ ۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
    ▪ ۲ شاخه کرفس ریز شده
    ▪ ۶ عدد گوجه پوست گرفته
    ▪ ۲ قطعه عصاره آب مرغ یا یک لیوان آب مرغ بدون روغن
    ● طرز تهیه
    مواد را داخل قابلمه ریخته نمک، فلفل و پودر کاری را به دلخواه اضافه کنید. سپس در ظرف را بسته تا مواد حدوداً ۱۵ دقیقه به خوبی پخته و نرم شوند. بهتر است از له شدن مواد جلوگیری شود تا ویتامین سبزیجات حفظ شود. هر بار که احساس گرسنگی کردید از این سوپ میل کنید.
    خاصیت این سوپ باعث می شود که با هر بار مصرف لاغرتر شوید. این رژیم غذایی در مورد بیماران قلبی یا کسانی که عمل جراحی دارند توصیه می شود تا وزن آنها کمتر شود و خوشبختانه برعکس برخی رژیم های لاغری هیچ ریسکی در برنخواهد داشت. این سوپ علاوه بر سوزاندن چربی های اضافی باعث تمیز شدن سیستم گوارشی می شود.
    این سوپ سبزیجات میتواند به راحتی چربی های مضر بدن را از بین ببرد ، سبزیجاتی که در این سوپ بکار رفته اند دارای کالری کمی بوده و قدرت سوخت و ساز بدن را افزایش میدهند و در نتیجه باعث کاهش چربی و کاهش وزن میشوند.

    طرز تهیه 2: ابتدا تمام سبزیجات را درون روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی انها گرفته شود سپس تمام سبزیجات تفت خورده شده را بهمراه ۲ قاشق ارد درون اب مرغ در حال جوشیدن بریزید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

    سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند ولی بافت خودشان را از دست ندهند ، پس از پخت سبزیجات ، مرغ های پخته و تکه شده ، نمک ، فلفل و کمی دارچین اضافه کنید و مخلوط نمائید و با حرارت کم اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر نیز سوپ تان بجوشد تا طعم مواد جذاب گوشت مرغ شود.

    برای سرو سوپ ان را در کاسه ای بریزید و با کمی سبزی معطر و روغن زیتون تزئین نمائید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.