1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طریقه نگهداری گوشتهای چرخ کرده

شروع موضوع توسط farhad_4x در ‏11 آگوست 2012 در انجمن نکات خانه داری

  1. farhad_4x

    farhad_4x کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,005
    تشکر شده:
    211
    جنسیت:
    مرد
    گوشتهای چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف ، مستعدترین ماده غذایی برای آلودگی هستند. در دو دسته از موادغذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیشتری وجود دارد، گوشت و فرآورده های لبنی نسبت به دیگر مواد غذایی محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند.
    بدترین شکل نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهداری در فریزر است. هر چند میکرب در یخچال رشد کندتری دارد، ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند.
    متاسفانه بیشتر مسمومیت ها زمانی رخ می دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن کاملا طبیعی است ، بنابراین تنها زمانی می توانیم مطمئن باشیم که فرض کنیم در همه گوشتها احتمال آلودگی وجود دارد.
    اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداری شود، مستعد آلودگی به میکرب است. هپاتیت ، سقط جنین و مننژیت از عوارض غذاهای آلوده بخصوص گوشت آلوده است.
    اگر غذای پخته شده قرار است برای مصرف بعدی استفاده شود، حتما آن را از زمانی که حرارت خود را از دست نداده داخل فریزر قرار دهید و بعد برای مصرف مجدد آن را کاملا بجوشانید، تا اگر میکربی در آن وجود دارد، از میان برود.





    وخوراک گوشت چرخ کرده

    مواد لازم:
    پیاز=یک عدد
    سیر =2-3 حبه
    فلفل ، نمک =به میزان لازم
    گوشت چرخ کرده=300 گرم
    قارچ =150 گرم
    نخود فرنگی=300 گرم
    سیب زمینی =یک عدد متوسط
    رب گوجه=2 قاشق غذاخوری
    سس کچاپ =2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    پیاز را خورد کرده و سرخ می کنیم. سیر ها را له کرده و اضافه می کنیم. تف می دهیم گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تف می دهیم.نمک و فلفل را اضافه کرده.سپس قارچها را حلقه کرده به مخلوط اضافه می کنیم و بعد نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی را به مخلوط اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن مواد ، مخلوط را هم می زنیم. رب گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و خوب تف دهید تا رنگ رب باز شود.در پایان یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا خوب جا بیفتد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.