1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نکاتی در مورد انواع مرباها(خانه داری)

شروع موضوع توسط farhad_4x در ‏11 آگوست 2012 در انجمن نکات خانه داری

  1. farhad_4x

    farhad_4x کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,005
    تشکر شده:
    211
    جنسیت:
    مرد
    مربا پایه اصلی سفره صبحانه است و تمایل بچه ها را برای خوردن صبحانه بیشتر می کنددر زیر چند نکته در مورد مارمالا د و مربا آمده که خواندنش خالی از لطف نیست.
    چند نکته در مورد پخت مارمالاد
    1- میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، کیوی، آلوزرد یا قطره طلایی.
    2- درمورد میوه هایی که هسته دار هستند، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنید. برای یک کیلو میوه شیرین نیم کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ترش 750 گرم شکر اضافه کنید و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یک کیلو میوه، یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 3-4 بار جوش، آن را از روی حرارت بردارید.
    3- برای تهیه مارمالاد سیب و به، پوست آنها را کنده، چرخ کنید و آن را با 2 لیوان آب بپزید. سپس شکر را اضافه کنید. بهتر است برای ژلاتینه کردن مارمالاد به، هسته های به را در یک فنجان آب جوش حل کنید و آن را با نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتین به مارمالاد اضافه کنید.
    4- میوه های کاملا رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب تر هستند.
    نکاتی در هنگام پخت مرباها
    1- میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند.
    2- درصورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود.
    3- برای اینکه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتما میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود.
    4- شربت مربا را آنقدر بجوشانید تا قوام بیاید، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید، دو قسمت کاملا جدا به وجود بیاید.
    5- همیشه برای یک کیلو میوه ترش یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه شیرین 750 گرم شکر در نظر بگیرید.
    6- هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید. صبر کنید تا خنک شود.
    7- برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید. علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید 3-4 جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود.
    8- ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد. فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد.
    9- همیشه، آبلیمو را 10-15 دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید.
    10- ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید، باید لعابی باشد، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.
    11- موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند، به جز مربای به که باید حتما در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.