1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

+ترشي بندري +(فارس پاتوق)

شروع موضوع توسط EBLIS در ‏13 آگوست 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. EBLIS

    EBLIS کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,051
    تشکر شده:
    80
    جنسیت:
    مرد
    +ترشي بندري +(فارس پاتوق)

    awww.dastpokht.ir_images_bandari.jpg

    مواد لازم:
    يک بسته تمرهندي
    پنجاه گرم موسير
    سه عدد هويج
    سه عدد خيار
    يک ليوان رب انار ترش
    سه عدد بادمجان متوسط
    يک بوته سير
    3-2 شاخه کرفس
    يک کيلو گل کلم

    پنجاه گرم فلفل سبز ريز
    نيم کيلو سيب زميني ترشي
    يک تا دو قاشق سوپ خوري ادويه ترشي
    پنج عدد گوجه فرنگي کال
    يک ليوان آب گوجه فرنگي غليظ
    يک ليوان سبزي معطر خرد شده (نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون)
    طرز تهيه :
    - فلفل هاي سبز قلمي را با کمي سرکه و نمک بجوشانيد تا نرم شود.
    - تمرهندي را درون ظرفي ريخته و مقداري سرکه روي آن بريزيد و به طور کامل هم بزنيد، سپس آن را درون يک صافي بريزيد و هسته هاي آن را جدا کنيد.
    - گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد کنيد.
    - هويج ها و سيب زميني ها و سيرها را پوست بـِکـَنيد و ريز خرد کنيد.
    - برگ هاي کرفس را جدا کنيد و آن ها را هم به اندازه هويج خرد کنيد.
    - خيارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنيد و در صافي بريزيد؛ مقداري نمک روي آن بپاشيد و 3-2 ساعت صبر کنيد تا آب اضافي آن برود.
    - موسيرهاي خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خيس کنيد، 3-2 بار بشوييد، ريشه ها و قسمت هاي زايد آن را بگيريد و به صورت درسته يا ريز شده استفاده کنيد.
    - بوته هاي گل کلم را از هم جدا کنيد و به طور کامل ريز کنيد.
    - سبزي هاي معطر خرد شده ي ترشي را با تمامي مواد بالا مخلوط کنيد.
    - بادمجان ها را با پوست يا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنيد و با کمي سرکه بجوشانيد تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقيه مواد اضافه کنيد و به طور کامل مخلوط کنيد.
    - ادويه ترشي ، رب انار، آب گوجه فرنگي غليظ شده و تمرهندي رقيق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنيد.
    - مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشي بريزيد و سرکه را به آن اضافه کنيد تا روي آن را بپوشاند.
    - نمک را هم به ميزان دلخواه به ترشي بيفزاييد. استفاده از مقدار بيشتري نمک در صورتي که شور نشود، مدت و کيفيت نگهداري ترشي را بيشتر خواهد کرد.​
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    متشکر, عالی بود tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.