1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی برگ مو(فارس پاتوق)

شروع موضوع توسط EBLIS در ‏13 آگوست 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. EBLIS

    EBLIS کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,051
    تشکر شده:
    80
    جنسیت:
    مرد
    ترشی برگ مو(فارس پاتوق)

    [​IMG]


    مواد لازم:

    یک کیلوبرگ مو۱۵۰ گرمسیر۱۵۰ گرمموسیرکمیفلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)یک قاشق مرباخوریادویهیک قاشق مرباخوریزرد چوبهیک قاشق غذاخوری سرخالینمکنیم کیلوسبزی معطرحدود نیم کیلو تا۷۵۰ گرمسرکهیک دوم قاشق چای خوریمخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه

    توجه : - سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد. - سرکه به اندازه ای باشد که روی برگ ها را بپوشاند. - می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از ۳-۲ عدد فلفل سبز قلمی استفاده کرد.
    طرز تهیه: الف – روش اول ۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود( حدود ۱۰ دقیقه) . ۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود. ۳- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم. ۴- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم. ۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم. ۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد. ۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم. مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.
    ب- روش دوم ۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می کنیم یا همان طور که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می کنیم. ۲- سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم. ۳- تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم. ۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم. ۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر کرد. در صورت تمایل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می کنیم و با سایر مواد مخلوط کرده و داخل برگ قرار می دهیم.
    ج- روش سوم برگ موها را چرخ می کنیم و با سایر مواد ذکر شده در بالا( مو سیر، سیر، فلفل، هویج و…) که همگی به صورت چرخ شده هستند مخلوط می کنیم. در آخر هم نمک، زردچوبه و سرکه را می افزاییم. لازم به ذکر است که این روش، بیشتر برای برگ موهای درشت و پیر استفاده می شود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    :eek::eek: وا از برگ مو :d ممنون عالیه -gol--gol--gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.