1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

زیبایی و طراوت خانمها با البالو

شروع موضوع توسط shahin در ‏13 آگوست 2012 در انجمن تغذیه

  1. shahin

    shahin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2012
    ارسال ها:
    44
    تشکر شده:
    41
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ٧٠ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین‌های A و B و C است. املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.
    قند آلبالو از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند جذب آن آسان است.
    آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است دوری کنید زیرا مصرف آن سوء ‌هضم می‌آورد و کار روده‌ها را مختل می‌کند. آلبالو وقتی تیره رنگ است و دارای لکه‌‌های قهوه‌ای است کهنه شده و رو به فساد گذاشته است. گاهی میوه‌فروشان برای این که آلبالو را خوش منظره سازند به آن آب می‌زنند این کار زود آلبالو را خراب می‌کند و آماده می‌سازد که زودتر فاسد شود.
    آلبالو را چه وقت و چگونه باید مصرف کرد
    وقتی آلبالو خوردید روی آن آب نخورید، مایعات به طور کلی روی میوه‌ها آن را “باد کرده” می‌کند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد. در فاصله غذاهای اصلی می‌توانید آلبالو را بخورید زیرا خیلی زود هضم می‌شود یک مرتبه مقدار زیادی آلبالو نخورید بلکه به مقدار کم بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید.
    آلبالو برای چه اشخاصی خوب نیست
    کسانی که ورم روده دارند، چون آلبالو ترش است و سلولز دارد دیر هضم می‌شود.
    کسانی که از معده یا روده‌ها علیل هستند می‌توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند، البته در این موارد آلبالو چون پخته می‌شود، قسمتی از مواد حیاتی خصوصا ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد ولی به آسانی هضم می‌شود. با وجود این بعضی از کسانی که از جهت معده و یا روده‌ها علیل هستند، می‌توانند هضم آلبالو را تحمل کنند به شرطی که صبح ناشتا به مقدار کم آن هم کاملا رسیده باشد، مصرف کنند.
    کسانی که دیابت دارند می‌توانند به حد اعتدال آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می‌توانند جذب کنند.
    اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف کنند ولی به عنوان یک غذای اصلی می‌توانند آلبالو مصرف نمایند زیرا آلبالو دارای کالری کمی است و شیپور اشتهای کاذب را خفه می‌کند.
    چه کسانی باید آلبالو بخورند
    کسانی که بیماری کلیه دارند، اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.
    کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می‌کند و به صورت ادرار آن را خارج می‌کند و در نتیجه به قلب کمک می‌کند. خانم‌هایی که می‌خواهند دارای رنگ درخشانی شوند و زیبایی چهره آنها مورد توجه قرار گیرد برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.
    مصارف دیگر آلبالو
    جوشانده دم آلبالو بی‌اندازه ادرارآور است و کسانی که به حبس‌البول یا اختلال کلیه و یا مثانه مبتلا هستند باید آن را مصرف کنند. برای تهیه این جوشانده باید ٣٠ گرم دم آلبالو را که خشک کرده‌اید در یک لیتر آب ١٠ دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف کنید. در طب جدید هم جوشانده دم آلبالو در مواردی که بخواهند خروج ادرار را زیادتر کنند، مصرف می‌شود.
    مغز هسته آلبالو را می‌کوبند و از آن روغن مایعی می‌‌گیرند که قرن‌هاست با موفقیت رماتیسم را شفا می‌بخشد.
    کاهش خطر بروز دیابت با مصرف آلبالو
    مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می‎دهد.
    محققان دانشگاه میشیگان دریافتند بعد از ٩٠ روز مصرف روزانه آلبالو علی رغم مصرف غذاهای سرشار از هیدارت کربن، میزان کلسترول،‌ انسولین، گلوکز و آنتی اکسیدان‌های بدن موش ها تنها میزان کمی افزایش نشان داد.
    با مصرف آلبالو می‌توان با این فاکتورهای عامل بروز دیابت به خوبی مقابله کرد. هم اکنون محققان در حال تحقیقات بیشتر هستند تا مواد تاثیرگذار موجود در آلبالو در این زمینه را کشف کنند. محققان قصد دارند تاثیر آلبالو را بر روی افراد داوطلب آزمایش کنند، تا میزان تاثیرگذاری آلبالو را در انسان نیز دریابند.
    خواص دیگر آلبالو
    ـ آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است
    ـ شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارسایی‌های کبد مفید است.
    ـ آلبالو مسکن تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.
    ـ مصرف آلبالو همچنین برای افرادی که خارش پوستی و چربی زیاد در شکم دارند مفید و موثر است.
    ـ هسته آلبالو ضد اسهال و قابض خوبی بوده و ضد فشار خون نیز است.
    ـ آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است.
    ـ ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخساره چهره موثر و مفید است.
    ـ خواص آلبالو و گیلاس مانند هم است و مصرف آن اعصاب را آرامش می‌دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
    ـ آلبالو برای سوء هاضمه بسیار مفید و میوه‌های نرم کننده (ملین) می‌باشد.
    ـ آب آلبالو در کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت نوع ٢ موثر است. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد “آنتوسیانین” موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ٢ کمک می‌کند.
    آلبالو برای درمان بی‌خوابی مفید است
    پژوهشگران در یک تحقیق جدید دریافته‌اند که آلبالو برای درمان بی‌خوابی مفید است و اگر به سختی می‌خوابید با خوردن این میوه راحت‌تر به خواب می‌روید.
    بر اساس یک پژوهش جدید؛ آلبالو می‌تواند الگوهای خواب را در بدن تنظیم کند و از این حیث تاثیر شگفت انگیزی دارد. محققان دریافته‌اند که این میوه حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ملاتونین است و وجود هورمون ملاتونین نیز برای داشتن یک خواب آرامش بخش ضروری است.
    هورمون ملاتونین در مغز ساخته می‌شود و روی فاکتور خواب تاثیر گذار است. این یافته حاصل تحقیقات پژوهشگران مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس است. خوردن یک کف دست آلبالو میزان ترشح ملاتونین را در خون افزایش می‌دهد و بنابراین الگوهای طبیعی خواب را در بدن بهبود می‌بخشد که درعین حال این فرایند به طور بالقوه مزایای دیگری نیز برای حفظ سلامت بدن و روان در پی دارد.
    آلبالو میوه‌ای که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق‌العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم‌ها را تضمین می‌کند. کشت آلبالو در کشورهایی که تولیدکننده آلبالو هستند روز به روز رو به توسعه است. ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولید کننده آلبالو هستند و بیش از ٢٠٠ هزار تن هر ساله میوه آلبالو دارند، بعد از ایتالیا در اروپا کشور آلمان است که محصول سالانه آن به ١۵٠ هزار تن می‌رسد.
    درخت آلبالو اصلا در ایران بوده است و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است. منطقه‌ای که در قدیم درختان آلبالوی فراوان داشته در منطقه وسیعی از آناتولی ترکیه تا دریای خزر بوده است.
    در حال حاضر در مناطق مختلف ایران درخت آلبالو و میوه آن وجود دارد و بعضی سال‌ها محصول فراوانی دارد که از آن به عنوان میوه استفاده می‌شود یا آن را خشک می‌کنند و یا از آن شربت و مربا و یا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می‌کنند.
     

    موضوعات مشابه

    saeed از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.