1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پنکیک به شکل بقچه با سالاد مرغ

شروع موضوع توسط soheila jon در ‏14 آگوست 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. soheila jon

    soheila jon کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2012
    ارسال ها:
    309
    تشکر شده:
    290
    جنسیت:
    زن
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_08_001_r348.JPG
    مواد لازم برای نهیه ی لواش پنکیک:

    تخم مرغ / 3عدد
    شیر / یک پیمانه
    نمک / مقداری
    کره آب شده / 3 تا4 قاشق سوپخوری
    آرد سفید / یک پیمانه
    روغن زیتون / برای سرخ کردن
    مواد لازم برای سالاد مرغ:

    لیمو ترش تازه / یک عدد،آب گرفته
    سس مایونز / 3 قاشق سوپخوری
    خامه / یک چهارم پیمانه
    سس خردل / 2 قاشق چایخوری
    سس فلفل تند(تاباسکو)/اندکی
    سس ورچسترشایر/ 2 قاشق چایخوری
    نمک وفلفل / به میزان لازم
    گوشت مرغ پخته / یک پیمانه،خرد شده
    سیب زمینی درشت / یک عدد،آب پز رنده شده
    کرفس / 2ساقه،ریز خرد شده
    پیازچه / 10عدد،ریز خرد شده
    خیار شور ریز خرد شده / 2قاشق سوپخوری
    جعفری ریز خرد شده / 3قاشق سوپخوری
    ساقه پیازچه یا تره / برای تزیین
    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید سپس شیر ونمک را اضافه کرده وکره ی آب شده را هم افزوده ومجددا با همزن دستی بزنید سپس آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده وبزنید تا مایه ای یک دست به دست آید(مایه تقریبا شل است). مایه را برای 30 دقیقه استراحت دهید بعد تابه ای متوسط(مخصوص پن کیک)را با روغن زیتون چرب کرده وگرم کنید وبه اندازه ی یک ملاقه متوسط از مایه را برداشته ودر تابه بریزید سپس تابه را چرخانده وروی حرارت قراردهید تا خودش را بگیرد بعد به وسیله ی لیسک دور آن را آزاد کرده وتابه را کمی تکان دهید تا لواش از تابه جدا شود.سپس بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی خوش رنگ شود. در کاسه ای آب لیمو ترش، مایونز، خامه، سس خردل، سس تند، سس ورچستر شایر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سایر مواد را افزوده و با هم مخلوط کنید.
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_08_001_r3482.JPG
    تزیین:

    وسط هر لواش را به مقدار یک چهارم پیمانه از سالاد فوق را قرار دهید سپس حاشیه لواش (دور تا دور)را به سمت بالا آورده وطوری آن را جمع کنید تاشکل زیبایی را پیداکند. قسمت جمع شده را با ساقه پیازچه یا تره گره بزنید.
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_08_001_r3481.JPG
    نکته:

    - پنکیک فوق را نیز می توانید با انواع واقسام سالادها تهیه کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.