1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سوپ دریایی با زنجبیل

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد


    آیا تابه‌حال سوپ دریایی خورده‌اید؟! بله با استفاده از ماهی و میگو نیز می‌توان سوپ درست کرد. این سوپ غذایی مغذی و سرشار از امگا۳ است.
    درضمن باتوجه به اینکه زنجبیل هم دارد، دیگر لازم نیست نگران سردی حاصل از میگو و ماهی باشید؛ زنجبیل به‌عنوان یکی از سبزیجات گرم و پرخاصیت، سردی ماهی و میگو را خنثی می‌کند.
    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره
    • ۱۷۵ گرم پیاز (خرد شود)
    • ۴ قاشق چای‌خوری آرد سفید
    • یک عدد تره‌فرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
    • دوسوم پیمانه سرکه سفید
    • یک تکه زنجبیل تازه ۵/۲ سانتی‌متری (پوست‌کنده و خرد شود)
    • ۴۵۰ گرم سیب‌زمینی ریز (شسته و پوست‌کنده شود)
    • ۴۵۰ گرم فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)
    • ۱۷۵گرم میگوی ریز (پاک شود)
    • ۲۷۵ گرم کلم بروکلی بدون ساقه
    • دوسوم پیمانه خامه
    • ۶ قاشق سوپ‌خوری پیازچه خردشده
    • نمک و فلفل
    • ۲ پیمانه آب جوشیده
    • یک عدد قرص عصاره سبزیجات
    طرز تهیه:

    ۱ – قابلمه متوسطی را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.
    ۲ – آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها به‌طور کامل بپزند، حرارت‌دادن را ادامه دهید.
    ۳ – پوست فیله ماهی‌ها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.
    در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام هم‌زدن، مراقب باشید که تکه ماهی‌ها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
    ۴ – در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از ۳ دقیقه حرارت‌دادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ........................adi ...............tashvigh ..............-gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.