1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پاستا ایتالیایی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد




    [​IMG]

    مواد لازم :

    ۴ – ½ قاشق مرباخوری نمک ۱ – ½۱ پیمانه گوجه فرنگی پوره شده ۲ – ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ – ۴۵۰ گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
    5 – ½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
    ۶ – ۷۰۰ گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
    7 – پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
    ۸ – ۱ فنجان خامه ۹ – ¼ فنجان جعفری خرد شده ۱۰ – ۳ عدد سیر – ریز شده ۱۱ – ۱ عدد پیاز – خرد شده
    تذکر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس کوکتل معمولی استفاده کنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه کنید.
    طرز تهیه :
    مرحله اول :
    ۱- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید. ۲- سوسیس‌ها را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. ۳- سوسیس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید.
    مرحله دوم :
    ۱ – حرارت را کم کرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. ۲ – سوسیس، گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا ۱۰ دقیقه بپزد. ۳ – فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه کنید.
    مرحله سوم :
    ۱ – در دیگی بزرگ، آب و نمک را جوش آورده و پاستا را در آب و نمک ریخته و به مدت ۱۴ دقیقه بپزید. ۲ – پاستا را آبکشی کرده و در ظرف بریزید و سس را بر روی آن ریخته و آن را با پنیر پارمسان تزیین کرده و سرو کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.