1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرزتهیه اسپاگتی با سس تن ماهی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا ازجمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است بلکه میان بزرگ‌ترها نیز طرفداران زیادی دارد.
    [​IMG]
    در میان غذاها، پخت ماکارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می‌تواند غذای مناسبی باشد؛ به‌خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ‌کرده از کنسرو تن‌ماهی استفاده می‌شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک‌سوم کاهش می‌یابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید کرد.
    مواد لازم برای ۴ نفر:

    – ۲۲۵ گرم ماکارونی رشته‌ای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
    - یک حبه سیر (رنده شده)
    - ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی ریز خرده شده
    - ۴۲۵ گرم کنسرو تن ماهی (حدود ۲ کنسرو ماهی)
    - ۱۰ عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
    - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    - نصف قاشق چای‌خوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
    - یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

    طرز تهیه:
    قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
    از طرفی دیگر، برای درست‌کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت ۳ الی ۵ دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
    پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پخته‌شده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌شده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجه‌فرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. به‌طور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.

    نکته:
    جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب از یاد نبرید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.