1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی با ادویه گرام ماسالا (هند)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1296407040_original_oszqxclidmejywhafnpk.jpg
    مواد لازم:
    فیله ماهی = ۴ تکه (ماهی بدون استخوان مثل شیر)
    گرام ماسالا = ٢ ق چ
    پودر گشنیز = ١ ق چ
    فلفل قرمز = ١ ق چ
    زردچوبه = ١ ق چ
    پودر زیره = ١ ق چ
    نمک = ١ ق چ
    آبلیمو = به میزان لازم
    روغن زیتون = به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ماهی ها را شسته و خشک می کنیم.
    ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه هایی را به روی ماهیها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.
    بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در میاریم.
    ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کمی می کنیم و طرف دیگه ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.
    این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.نوش جان


    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.