1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دانستنی های خوراکی

شروع موضوع توسط ღღfatemehღღ در ‏2 سپتامبر 2012 در انجمن دانستنیهای جالب

  1. ღღfatemehღღ

    ღღfatemehღღ ♥♀ҒдТЄщЭЧ♀♥ برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی) کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    ارسال ها:
    3,355
    تشکر شده:
    3,575
    جنسیت:
    زن
    خوردن لیمو بعد از غذا​



    خوردن لیمو بعد از غذا از بروز سوء هاضمه پیشگیری می‌کند.
    مصرف عصاره لیمو ترش در جلوگیری از سوء هاضمه بسیار مفید است چرا که پس از ورود به جهاز هاضمه به باکتری‌های مفید حمله و عملیات آنها را خنثی کرده و حالت اسیدیته و تخمیر را به وجود می‌آورد.
    دکتر اردلان نبی‌زاده متخصص بیماری‌های گوارشی، ضمن بیان مطلب فوق و با اشاره به این که اختلالات مجاری گوارشی از جمله‌ سوء هاضمه از عمومی‌ترین شکایات بهداشتی افراد است، اظهار کرد: سوء هاضمه بر اثر باقی ماندن مقداری فضولات در قسمتی از روده بزرگ تولید می‌شود که به راحتی و با مصرف میوه پس از صرف غذا می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.
    وی افزود: دلیل این امر دفع فضولات توسط میوه انجام شده و عمل جهاز هاضمه‌ تنظیم می‌شود.
    این متخصص مصرف آب میوه و میوه پس از صرف غذا را تنها باعث ضدعفونی شدن جهازهاضمه ندانست و گفت: مصرف میوه سموم موجود در شرائین، پوست و کلیه‌ها را نیز دفع کرده و به سلامت هر چه بیشتر این قسمت‌های بدن کمک می‌کند.
    وی با اعلام این که اغلب میوه‌ها برای پیشگیری از سو‌ءهاضمه مفیدند، گفت: البته از این میان مصرف لیموترش و سیب اثر مفیدتری داشته و در پیشگیری موثرترند.
    این متخصص در پایان خوردن عصاره لیمویی که روی آتش پخته شده باشد را در برطرف ساختن سوء هاضمه موثر دانست و اظهار کرد: افراد می‌توانند برای از بین بردن اثرات سوء چربی بعد از خوردن هر غذای چرب عصاره لااقل یک عدد لیموترش را مصرف کنند.


    ۱۰ راه برای اینکه روزی ۸ لیوان آب بنوشید​



    بدن ما روزانه به ۸ لیوان آب نیاز دارد،اما چگونه این مقدار آب را در اختیار بدن قرار دهیم؟
    بهترین راه برای تامین آب مورد نیاز بدن هم نوشیدن آب خالص است، اما از آنجا که آب طعم و مزه خاصی ندارد، به نظر بعضی‏ها نوشیدن این حجم آب کار آسانی نیست. پیشنهاد ما این است که با ترفندهای مختلف طعم و مزه آب را تغییر بدهید تا راحت‏تر بتوانید آب مورد نیاز بدن‌تان را از طریق نوشیدن مایعات تامین کنید. البته مراقب کالری دریافتی‏تان باشید و از افزودنی‏های پرکالری مانند شکر و قند و نبات برای تغییر طعم و مزه آب استفاده نکنید. برای نوشیدن آب می‌توانید این ۱۰ راه را امتحان کنید:
    یک برش لیمو کنار لیوان آب قرار دهید.
    چای کم‌رنگ بنوشید.
    چند برش خیار در آب بیندازید. با این کار عطر و طعم آب تغییر می‏کند.
    چند برش آناناس در لیوان آب قرار دهید.
    مقداری آب پرتقال طبیعی به آب اضافه کنید.
    مقداری خاکشیر یا تخم شربتی به آب اضافه کنید.
    آب را با عرقیاتی مانند عرق نعناع، گلاب، عرق نسترن و عرق بید مخلوط کنید.
    دوغ رقیق بنوشید.
    از دم کرده گیاهان و ادویه‎های مختلف استفاده کنید. چای سبز، چای بابونه، چای نعناع، چای زنجبیل و چای دارچین را امتحان کنید.
    آب خالص بنوشید. بهترین راه برای تامین آب مورد نیاز بدن آب خالص و بدون هیچ افزودنی است. چون برخی نوشیدنی‎ها مانند چای و برخی انواع آب‎میوه مدر هستند و با افزایش حجم ادرار موجب دفع آب بدن می‎‎میوه مدر هستند و با افزایش حجم ادرار موجب دفع آب بدن می‎شوند.

    مصرف پیاز برای رفع بیماری روحی​



    یک متخصص تغذیه گفت: مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
    سید ضیاءالدین مظهری با بیان این که برگ های سبز پیازچه بیش تر هنگام بهار یافت می شود و دارای مقدار زیادی ویتامین C است، گفت: پیاز تقریباً تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، بیماری قند و درمان بیماری کرمک را دارد. مصرف پیاز پخته باعث لینت یا نرمی مزاج می شود و استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از * مفید است.
    این متخصص تغذیه افزود: مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده ها مفید است. برای این منظور پیاز را با بخار پخته و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه شود و سپس مصرف کنند.
    مظهری گفت: اگر ورقه های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده ها و ناراحتی های شکم مفید است. پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
    وی افزود: تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن ۴ تا ۵ گرم آن برای تحریک نیروی جنسی مؤثر است و قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر مؤثری دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.
    این متخصص تغذیه اضافه کرد: برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن می توان، یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته خورده شود یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگه داشت.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.