1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سمک صياديه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1295110813_original_jsirywqdlahumeozxktv.jpg

    مواد لازم:
    ماهي شير يا کوسه=1کيلو
    آرد=1فنجان
    پيازچه خرد شده=2قاشق غذاخوري
    آب ليمو ترش=4تا5 قاشق غذاخوري
    ليمو ترش حلقه شده=1عدد
    سرکه=5تا4 قاشق غذاخوري
    روغن زيتون=5تا4 قاشق غذاخوري
    سير رنده شده=2حبه
    پودر زيره و فلفل بهار=از هر کدام 1قاشق غذاخوري
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    روغن براي سرخ کردن ماهي=به مقدار لازم
    مواد لازم براي تهيه ي برنج با سس سويا:
    برنج=3پيمانه
    پياز نگيني شده=1پيمانه
    گشنيز خرد شده=1پيمانه
    پياز داغ=1پيمانه
    سير رنده شده=1تا2حبه
    پودر زيره ي سياه=نصف قاشق چايخوري
    پودر دارچين=نصف قاشق چايخوري
    پودر زنجفيل خشک=1 قاشق چايخوري
    پودر جوز هندي=1 قاشق چايخوري
    سوياسس=يک ونيم قاشق غذاخوري
    آب=4پيمانه
    روغن=4تا5قاشق غذاخوري
    مواد لازم براي تهيه ي سس ماهي:
    آرد =2قاشق غذاخوري
    پودر زيره ي سياه=نصف قاشق غذاخوري
    پودر دارچين=نصف قاشق غذاخوري
    جوز هندي=1قاشق چايخوري
    روغن زيتون=3قاشق غذاخوري
    سويا سس=يک ونيم قاشق غذاخوري
    آب=2ليوان
    آب ليمو=به مقدار لازم
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    طرز تهيه ماهي:
    تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط کرده،ماهي را به مدت يک ساعت در اين مايه بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان که بهتر است همان روغني که پياز داغ را در آن سرخ کرده ايد باشد با حرارت کمي بيشتر از متوسط سرخ کنيد.
    طرز تهيه سس ماهي:
    آرد را در روغن زيتون تفت دهيد،آب را کم کم اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود ،زيره ،دارچين ،جوز هندي ،سويا سس و نمک وفلفل را اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا سس کمي غليظ شود و در پايان آب ليمو را اضافه کنيد.
    طرز تهيه برنج با سوياسس :
    سير رنده شده،زنجفيل وپياز نگيني شده را در روغن تفت داده ،برنج را اضافه کرده حدود 5تا 6 دقيقه تفت دهيد،2 قاشق پياز داغ،دارچين،زيره ،جوز هندي ،نمک ،فلفل وسوياسس را اضافه کنيد،مواد را مخلوط کرده و سپس آب را بيفزاييد و بگذاريد تا آب برنج دم بکشد .برنج را درديس کشيده با قطعات ماهي سرخ شده و بقيه ي پياز داغ و گشنيز تازه خرد شده روي برنج را تزيين کنيد.سس را در ظرف سس خوري ريخته ودر کنار ديس برنج قرار دهيد و به همراه برنج و ماهي ميل کنيد.
    نکته :
    1-مقدار آب داده شده در طبخ برنج با توجه به نوع برنج مصرفي شما ممکن است کمتر يا بيشتر باشد.
    2-سمک صياديه به معني ماهي صيد شده است که نوعي خوراک ماهي به سبک عربي است.


    منبع : اشپزانلاین
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.