1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه ماهی برگر با نان تست

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1290327211_original_vpjqilxorgcysfmzbkth.jpg

    مواد لازم برای 4 نفر:
    پیاز خرد شده =یک پیمانه
    ریحان خرد شده تازه=‌ یک چهارم پیمانه
    نمک=‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه= یک چهارم قاشق چای‌خوری
    فیله ماهی= نیم کیلو، ‌چرخ شده
    سس فلفل تند= یک قاشق چای‌خوری
    سفیده تخم‌مرغ بزرگ=1 عدد
    اسپری روغن
    نان تست= ‌8 برش
    طرز تهيه:
    • در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
    • در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
    • مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید ]
    • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی‌متر درآورید.
    • تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
    • با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن‌ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
    • ماهی‌های برگر شده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.
    نكته:شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.