1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی با قارچ و اسفناج

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1289728124_original_mazeixpjgqdbohsuknrt.jpg

    مواد لازم:
    روغن زیتون=1/4 فنجان
    نمك=1/2 قاشق چای خوری
    میگوی بزرگ، تازه یا فریز شده و پوست كنده=1 بسته
    مغز كاهو، از طول نصف شده=2 عدد
    پنیر پارمیزان نازك رنده شده=1/4 فنجان
    لیمو ترش=2 عدد
    روغن زیتون
    فلفل سیاه
    طرز تهیه:
    در یك كاسه كوچك 1/4 فنجان روغن زیتون و 1/2 نمك را ریخته و باسرعت با هم مخلوط كرده و كاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم. روی 4 سیخ فلزی 10 اینچی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو 4/1 اینچ فاصله می گذاریم.
    2- زغال چوب را برای كباب كردن آماده می‌كنیم و میگو ها را برای مدت 4 تا 8 دقیقه یا تا زمانی كه كدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود. بعد كاهو ها را روی آتش مستقیم به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زمانی كه نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار می‌دهیم تا كباب شوند. ( برای كباب كردن روی شعله گاز باید مراحل آن را روی حرارت متوسط قرار دهیم.)
    3- كاهو را در كاسه قرار دهید و میگو ها را از سیخ در آورده و در كنار كاهو بچینید و به صورت كم كم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید. و آب یك لیمو ترش را گرفته و روی آ بریزی. بعد روغن زیتون را به آن اضافه كنید. و روی آ نها نمك و فلفل بپاشید و بقیه لیمو ترش ها را در كنار سالاد سرو كنید.
    *اگر خواستید كه بجز سیخ كردن میگو راه دیگری را انتخاب كنید می‌توانید به جای سیخ كردن آن ها را در گریل درست كنید. گریل فر را قبل از شروع برای مدت 5 دقیقه حرارت دهید بعد میگو ها را برای 5 تا 8 دقیقه در آن قرار دهید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.