1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

میگو با خمیر پفی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1288220044_original_zncejgrklvhdyapbxoiw.jpg

    مواد لازم :
    روغن زیتون=1/2 پیمانه
    شیر=1/2 پیمانه
    تخم مرغ= 1 عدد
    زعفران آبکرده=3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
    آرد سفید= حدود 2 پیمانه به صورتی که یک مایع غلیظی به دست آید
    بکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
    شاه میگو=12 عدد
    روغن هسته انگور =برای سرخ کردن
    طرز تهیه:
    ابتدا روغن و شیروتخم مرغ را خوب به هم میزنیم سپس زعفران و نمک وفلفل را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی خوب به هم می زنیم. آرد را با بکینگ پودر مخلوط و به مایع بالا اضافه می کنیمتاحدی که خمیر به صورت یک مایع غلیظ در بیاید.
    روغن را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم که خوب داغ شودسپس شاه میگو ها را ابتدا در مقداری آرد سفید می غلطانیم و بعد در مایع خمیر زده و در روغن سرخ
    می کنیم.البته باید با حرارت ملایم سرخ شود .
    این روش بهترین راه برای بچه هایی است که از بوی میگو خوششان نمی آید.
    9\\از این خمیر برای مرغ پفی هم می توان استفاده کرد .
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.