1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1287423022_original_ibzhcepdyrvjkmalguqo.jpg
    ر
    از جمله ماهی های بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می پسندند ماهی آزاد است ، غذای امروز ما غذایی با استفاده از این ماهی است.
    مواد لازم برای برای 4 نفر:
    روغن زیتون =2 ق. س
    موسیر=2 ق. س
    مرزه=2 ق. س
    گوجه فرنگی=یک دوم فنجان
    کنسرو کنگر=1 قوطی (حدود 300 گرم)
    فیله ماهی آزاد=4 قطعه (هر قطعه حدود 120-170 گرم)
    آب=یک دوم فنجان
    شاهی بدون ساقه=1 دسته
    نمک و فلفل =به میزان لازم
    طرز تهیه: موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک شده و مغز کنگر را به مدت 1 دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از 12 الی 15 دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در 4 ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.

    ارزش غذایی: کالری : 328 چربی: 10 پروتئین 32 کلسترول: 74 سدیم: 564 کربوهیدرات:14

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.