1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

شنیسل ماهی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1285051932_original_quyeronijmxzlswtgbad.jpg

    مواد لازم :
    ماهی قزل آلا= 1 عدد
    زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری
    پودر سیر=۱قاشق چایخوری
    نمک و فلفل= به میزان لازم
    تخم مرغ= ۲عدد
    آرد= به میزان لازم
    پودر سوخاری= به میزان لازم
    روغن= به میزان لازم
    ورقه بادام= ۱۰۰ گرم
    طرز تهیه :
    آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم .
    مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.