1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نکات لازم برای تهیه انواع کیک

شروع موضوع توسط shandiz در ‏9 سپتامبر 2012 در انجمن تغذیه

  1. shandiz

    shandiz برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    200
    تشکر شده:
    729
    جنسیت:
    زن
    1-اردی را که برای تهیه کیک مصرف میشود باید از بهترین نوع ان یعنی بسیار نرم و سفید و تازه باشد.
    2-فر را از قبل باید گرم و اماده نمود.
    3-مواد لازم برای تهیه کیک را باید از قبل اماده و اندازه گیری کرد.
    4-قبل از اینکه کیک کاملا پخته شود نباید در فر را به هیچ وجه باز کرد.
    5-قالب را باید خوب چرب کرده و کمی ارد به ته و اطراف ان بپاشید.
    6-همیشه قالب را روی پنجره اول فر از پایین قرار دهید.
    7-کیک های کره ای را نباید در یخچال گذاشت بلکه باید ان را در کیسه نایلونی یا ظرف در بسته محفوظ نگهداری کرد تا نرم بماند.
    8-برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر:باید یک میله فلزی یا چنگال را میان کیک فرو کنید درصورتی که چیزی به ان نچسبید کیک پخته است.
     

    موضوعات مشابه

    saeed از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.