1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

می یَدُم (لــَخ لــَخ) یک غذای اصیل بوشهری

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1280697983_original_wnxvqarkefpsdoghmzjt.jpg

    مواد لازم:
    برنج 2 پیمانه = برنج پخته یک کفگیر
    ماهی= ۵۰۰ گرم یا تن ماهی 1 عدد
    ماهی 100 گرم
    پیاز متوسط= 1 عدد
    سیر= 6 حبه
    شوید/ گشنیز 1 پیمانه => شوید 100 گرم
    نمک/ فلفل/ ادویه به میزان دلخواه => فلفل سبز یا قرمز 100 گرم

    برنج رو خیس میکنیم. تن ماهی رو میگذاریم 20 دقیقه توی آب بجوشد. یا ماهی رو میگذاریم توی آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه آبپزش میکنیم. پیازها رو خلال میکنیم و سرخش میکنیم. سیر و ادویه جات و فلفل رو توی غذاساز میکس میکنیم و توی پیاز میریزیم. وقتی کمی سرخ شدن سبزی رو اضاف میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شه. و در آخر تن ماهی و یا ماهی جوش داده که ریز ریزش کردیم رو توی مواد میریزیم و میگذاریم 6-7 دقیقه سرخ بشن.

    برنج ( به دلخواه کمی زردچوبه و به اندازه 4 قاشق غذاخوری شوید برای خوش رنگ شدنش) میگذاریم جوش بیاد. آبکش میکنیم و برنج رو با مواد بالا مخلوط میکنیم و توی دیگ میریزیم که دم بیاد.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.