1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

فیله ماهی کبابی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_uploads_1181723274_fish_kebab.jpg

    مواد لازم:
    فیله بدون استخوان و پوست گرفته تون، ماهی آزاد یا هر ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت 1.5 تا 2.5 سانتیمتر بریده شده باشد=750 گرم
    آبلیمو=3 قاشق سوپخوری
    سیر ریز خرد شده=3 حبه
    ریحان تازه خرد شده=2 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
    سس سویا=1 قاشق سوپخوری
    فلفل=4/1 قاشق چایخوری
    مخلوط سبزیجات کباب شده
    برش های لیمو=دلخواه
    طرز تهیه:
    1. ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید. آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.
    2. ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید. اگر فیلمه ها حدود 1.5 سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت 4 تا 6 دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید. در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.
    3. ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

    sparda از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.