1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ته چین مرغ در مایتابه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_uploads_1177793734_tahchin.jpg

    مواد لازم:
    * مرغ=1 عدد
    برنج آب کش (زنده برداشته شود) =2 پیمانه
    تخم مرغ =2عدد
    ماست =2 فنجان
    آب مرغ =2فنجان
    دارچین ونمک وفلفل =به میزان دلخواه.
    پیاز=1 عدد
    زعفران به میزان دلخواه
    کره= 50 گرم
    روغن مایع=1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا * مرغ را باپیاز آب پز کرده و2 فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود .نوش جان



    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

    sparda از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.