1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

فیله ماهی سوخاری

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_uploads_1177586993_filemahi.jpg

    مواد لازم:
    ماهی فیله شده=400 گرم
    آرد گندم=1 پیمانه
    تخم مرغ=2 عدد
    آرد سوخاری=2 پیمانه
    سویا سس=4 قاشق غذخوری
    آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
    سرکه=3 قاشق غذاخوری
    زردچوبه=نصف قاشق مرباخوری
    روغن=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    ماهي را با آبليمو، زردچوبه، سويا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنيد (به مدت 15 تا 20دقيقه). سويا سس براي مزه دار کردن انواع گوشت بسيار مناسب است.
    ماهي را در آرد سفيد گندم بغلطانيد تا وقتي ماهي در تخم‌مرغ زده مي‌شود، تخم‌مرغ به ماهي بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهي در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهي خارج نمي‌شود.
    تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و با هم مخلوط کنيد. فيله هاي ماهي آردي را در تخم مرغ بزنيد. سپس در آرد سوخاري بزنيد.
    ماهي را در روغن سرخ کنيد.
    ماهي‌هاي سرخ شده را مي‌توانيد روي توري قرار دهيد تا روغن آنها خارج شود
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

    sparda از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.